Kdo smo?

Naša spletna stran: https://kreatium.si
Lastnik spletne strani oz. mesta: KREATIUM, Spletne in poslovne rešitve, Dejan Žmavc s.p.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj?

Kontaktni obrazec

Osebni podatki vneseni v kontaktnem obrazcu ne bodo posredovani pod nobenim pogojem tretji osebi ali uporabljeni za katerikoli drugi namen. Zagotavljamo zasebnost teh podatkov.

Kaj so piškotki?

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah in mobilnih telefonih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da se z novo zakonodajo (ZEKom-1) spreminja način obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do medmrežja, da bi lahko prepoznavala posamezne naprave, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki so ključnega pomena za zagotavljanje do uporabnika prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove prednostne izbire in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa učinkovitejše in prijaznejše. Piškotki pa so lahko uporabljeni tudi za sledenje uporabniku in oglaševalske namene, kar pa želi zakonodajalec z novelo zakona ZEKom-1 preprečiti.

Podrobnejše informacije o piškotkih so na voljo v priročniku informacijske pooblaščenke.

Piškotki na KREATIUM.si

Na spletnih straneh kreatium.si uporabljamo naslednje piškotke:

Seznam piškotkov, ki se uporabljajo na strani:
Piškotki poročilo

Lastni piškotki (Local cookies) so s spletnega mesta, ki si ga uporabnik ogleduje in so lahko trajni ali začasni. Spletna mesta te piškotke uporabljajo za shranjevanje informacij, ki jih bodo znova uporabila, ko uporabnik naslednjič obišče to mesto.

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša.

Onemogočenje piškotkov

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:

Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani mogoče onemogočene.

Vdelane vsebine iz drugih spletnih strani

Prispevki na spletni strani lahko vsebujejo vdelane vsebine (npr. videe, slike, članke, zemljevide itd.) iz drugih spletnih strani oz. mest. Vdelane vsebine se obnašajo enako, kot če bi uporabnik obiskal spletno mesto iz katere je vdelana vsebina.

Te druge spletne strani lahko zbirajo vaše podatke, uporabljajo piškotke, vam sledijo … Na naši spletni strani ne uporabljamo takšnih vsebin ter s tem zagotavljamo varnost obiskovalcem.

Analitika

Trenutno ne uporabljamo analitike na naši spletni strani.

Ali s kom delimo vaše podatke?

Vaših podatkov ne delimo z drugimi in sledimo smernicam GDPR.

Dodatne informacije

Naš kontakt: info@kreatium.si ali uporabite kontaktni obrazec.